سازمان دامپزشکی: بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع گونه گوشت در واحدهای بسته‌بندی

کدخبر: 1019164

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی این سازمان: برای تضمین کیفیت و سلامت گوشت چرخ کرده طرح پایش تولید گوشت چرخ کرده در سطح واحد‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی اجرا می‌شود

به گزارش «نسیم» به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، محمدیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان تهران از شروع طرح پایش گوشت چرخ کرده تولید شده در واحد های بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی استان تهران خبر داد .

وی تصریح کرد: در این طرح ، نمونه های اخذ شده از واحد‌های مذکور برای بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع گونه گوشت مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

محمدیان افزود: پس از اخذ نتایج آزمایشگاهی، درصورت احراز هرگونه تخلف و یا تقلب در محصولات تولیدی مورد آزمایش ، برابر ماده 4 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب 1350 مجلس با واحدهای متخلف برخورد قاطع قانونی صورت خواهد پذیرفت.

شایان ذکر است براساس دستورالعمل‌های سازمان پایش فرآورده‌های خام دامی هر سه ماه یکبار بصورت غیر محسوس در سطح واحد‌های بسته بندی استان اجرا می‌‎شود.

ارسال نظر: