رئیس پلیس آگاهی ناجا عنوان کرد

برگزاری آزمون جذب کارآگاهان و کارآگاه‌یاران توسط پلیس آگاهی

کدخبر: 2049312

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به برگزاری آزمون کارآگاهان و کارآگاه یاران گفت: این پلیس خود را ملزم به جذب و بکارگیری کارآگاهان و کارآگاه یارانی شایسته و مبتنی بر دانش و مهارت می‌داند، لذا نحوه جذب و گزینش این گروه از کارکنان بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از سایت پلیس،‌ سردار محمد رضا مقیمی در حاشیه برگزاری آزمون کارآگاهان و کارآگاه یاران با اشاره به سیاست ها و راهبرد پلیس آگاهی اظهار کرد : پلیس آگاهی در افق برنامه ششم توسعه، سازمانی ارزشی، حرفه ای، علمی و ممتاز در کشف جرم در سطح آسیا خواهد بود.

وی افزود: با توجه به رسالت این پلیس در راستای کشف جرایم، این مجموعه در ارتقای سطح امنیت کشور و تربیت کارکنانی متخصص، حرفه‌ای و دانش محور، لازم است قدم‌های بلندی جهت توسعه دانش مرتبط با کشف جرم و آموزش کارکنان بردارد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: دستورالعمل تطبیق و سرفصل بندی کارآگاهان و کارآگاه یاران در راستای "شایسته سالاری" و "حرفه گرایی" این پلیس تدوین و ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: چون این پلیس خود را ملزم به جذب و به کارگیری کارآگاهان و کارآگاه یارانی شایسته و مبتنی بر دانش و مهارت می‌داند، لذا نحوه جذب و گزینش این گروه از کارکنان برای این پلیس بسیار حائز اهمیت است.

سردار مقیمی مطرح کرد: از آنجایی که برنامه‌های آتی این پلیس در راستای ارتقاء کارآگاهان و کارآگاه یاران است، لذا شیوه و سیاست‌های جذب کارکنان مبتنی بر رعایت دقیق مفاد دستورالعمل ابلاغی می‌باشد.

وی تاکید کرد: در روند جذب کارآگاهان و کارآگاه یاران سعی شده با رعایت موازین قانونی و شرعی از اجحاف حق کارکنان و یا دستیابی افراد ناشایست به این رتبه جلوگیری شود.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: اهداف این دستورالعمل شامل ارتقاء دانش تخصصی، ایجاد انگیزه در کارکنان صفی، تقویت صف و به ظهور رساندن قابلیت‌ها، خلاقیت‌ها، توانمندی‌های فردی، تجربی و ارتقاء توان سازمانی در جهت راهبرد پلیس آگاهی می باشد.

تشریح برگزاری آزمون جذب کار آگاهان و کارآگاه یاران

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه آزمون‌های جذب کارآگاهان و کارآگاه یاران در دو مرحله صورت می‌گیرد، شرایط شرکت در آموزش کارآگاهی و کارآگاه یاری، تشریح کرد و گفت: آزمون عمومی (کارآگاه و کارآگاه یار پنجمی) و آزمون تخصصی (ارتقاء کارآگاه و یا کارآگاه یار چهارمی به سومی) که به صورت آزمون تخصصی متناسب با رشته اجرا و پس از قبولی در آن آزمون علمی و طی نمودن سایر مراحل آن به رتبه بالاتر نائل می آیند.

سردار مقیمی در توضیح آزمون عمومی مطرح کرد: کارکنان واحدهای عملیاتی پلیس آگاهی، کارکنان تشخیص هویت و اطلاعات جنایی با رسته آگاهی که حداقل به مدت دو سال در مشاغل اجرایی و پشتیبانی عملیات و در فرآیند رسیدگی به پرونده به عنوان متصدی پرونده و یا هدایت کننده ستادی و عملیاتی به طور مستقیم و مستمر نقش داشته باشند،می توانند در آزمون کارآگاهی و کارآگاه یاری شرکت نمایند.

وی تاکید کرد: فقط کارکنانی که دارای رسته اطلاعات و شاغل در واحدهای اطلاعات جنایی می باشند می توانند در آزمون کارآگاه یاری اطلاعات جنایی شرکت نمایند.

وی ادامه داد : شرکت کنندگان پس از قبولی در آزمون علمی و عملی ( ست جسمانی و تیراندازی) لازم است که نسبت به تهیه 20 فقره کاربرگ تجارب موفق (15 کاربرگ مستقیما مسئول و متصدی مستقیم پرونده و حداکثر در 5 پرونده به عنوان همکار باشند) در بازده زمانی مشخص شده که توسط مرکز امور کارآگاهان اعلام می شود، اقدام کنند.

سردار مقیمی بیان کرد: پذیرفته شدگان در آزمون عمومی، پس از کسب امتیاز لازم (355 امتیاز از 500 امتیاز) به رتبه پنجم کارآکاهی و یا کارآگاه یاری عمومی نائل می شوند و پس از یک وقفه زمانی چهار ساله با داشتن شرایط اعلامی مندرج در دستورالعمل، قابلیت ارتقاء به رتبه بالاتر و کسب مزایای رتبه جدید را خواهند داشت.

وی در خصوص مزایای کارآگاهان و کارآگاه یاران گفت: اعطای ارشدیت های تشویقی در هر رتبه از حداقل شش ماه تا حداکثر یک سال، پرداخت پاداش حتی رتبه کارآگاهی به صورت ماهیانه و اعمال در فیش حقوقی، اعطای اولویت در کسب مشاغل سازمانی و امور آموزشی تحصیلی از جمله این مزایا است .

براساس گزارش سایت پلیس، دستورالعمل تطبیق و سرفصل بندی کارآگاهان و کارآگاه یاران با هدف ارتقاء مهارت‌های شغلی و ایجاد انگیزه در کارکنان پلیس آگاهی و حرکت به سمت رشد و تعالی و حرفه‌ای گرایی با تلاش و پیگیری‌های مستمر و مجدانه هیأت رئیسه پلیس آگاهی ناجا، هیئت‌های کارشناسی در اواخر خرداد سال 94 به تصویب فرماندهی ناجا رسیده و جهت اجرا به این پلیس ابلاغ گردید.

ارسال نظر: