فرماندار شهرستان فیروزکوه خبر داد:

خسارت ۱.۵ میلیارد تومانی سیل در فیروزکوه/ سیلاب وارد شهر نشده است + تصاویر

کدخبر: 2051771

فرماندار شهرستان فیروزکوه از خسارت ۱.۵ میلیارد تومانی سیل در فیروزکوه خبر داد و گفت: سیلاب وارد شهر فیروزکوه نشده است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، نورالله طاهری در گفتگو با فارس با اشاره به بارش‌های مداوم و جاری شدن سیلاب در مناطقی از شهرستان فیروزکوه اظهار داشت: سیل در منطقه تنگه واشی این شهرستان جاری شد؛ اما خوشبختانه خسارت جانی نداشته است.

وی با اشاره به خسارت‌های مالی سیل اخیر در شهرستان فیروزکوه گفت: حجم دقیق خسارت‌ها به تأسیسات و ابنیه زیربنایی در دست بررسی بوده؛ اما نتایج اولیه بررسی‌ها، از خسارت بیش از 1.5 میلیارد تومانی سیلاب حکایت دارد.

فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: وقوع سیل در روستای اندور نیز گزارش شده است؛ اما خسارت خاصی نداشته است.

طاهری ادامه داد: ورود سیل به شهر فیروزکوه درست نیست و نگرانی خاصی از این بابت وجود ندارد.

وی گفت: اعضای ستاد حوادث غیرمترقبه شهرستان فیروزکوه در منطقه تنگه واشی برای بررسی ابعاد حادثه مستقر شده‌اند و اوضاع در دست کنترل است.

فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: محور فرعی تنگه واشی فیروزکوه در شرق استان تهران نیز که به دلیل طغیان رودخانه مسدود شده بود، با تلاش نیروهای امداد بازگشایی شد.

سیلاب به دنبال بارش‌های مداوم، مناطقی از شهرستان فیروزکوه را در برگرفت و بخشی از راه‌ها و ابنیه این شهرستان خسارت دیدند.

یک شرکت حمل‌ونقل و ایستگاه گاز قربانی سیلاب شد

در روزهای اخیر و همزمان با بارندگی‌های رگباری و آبستن نبودن زمین، سیلاب‌های متعددی در شهرستان فیروزکوه به وقوع پیوست که یک شرکت حمل‌ونقل در شهرستان فیروزکوه نیز قربانی این سیلاب شد.

طغیان رودخانه کنگرخانی و نداشتن مسیر خروجی و عدم تدبیر مناسب برای اتفاقاتی از این قبیل سبب شده بود که آب سیلاب از مخرج خود طغیان کرده و وارد مزارع و زمین‌های اطراف شود.

این حادثه زمانی رخ داد که چندین دستگاه خودروی سنگین شرکت مذکور در محوطه پارکینگ این شرکت به مساحت حدود 2 هزار متر مربع پارک شده بود که ناگهان وقوع این حادثه، علاوه بر مخروب کردن دیوار حائل شرکت، به زمین‌های اطراف و ساختمان‌های محوطه شرکت، مکانیکی و باطری‌سازی حومه آن خسارت زد.

طبق تحقیقات انجام شده، رودخانه کنگرخانی واقع در روستای امیریه به دلیل عرض کم و عدم ظرفیت مناسب در حوادثی از این دست و همچنین عدم انجام کانال‌کشی مناسب برای هدایت آب‌های سطحی موجب بروز این حادثه شده است.

مسیر خروجی آب این رودخانه نیز با عبور از پیچ و قوس‌های فراوان از رودخانه منطقه وره‌وا علیا سر درآورده و این رودخانه هم به دلیل عدم لایروبی مناسب ظرفیت هضم این حجم از آب را ندارد.

شرکت مذکور در طول چندین سال اخیر و همزمان با فصل سیلاب جزء متضرران این پدیده طبیعی بود؛ امسال هم ‌مانند سنوات گذشته این حادثه طبیعی بار دیگر به مسؤولان شهرستان که برای رودخانه کنگرخانی و کانال‌کشی آن هیچ تدبیری اتخاذ نکردند، تلنگری زد که به هوش باشند.

این حادثه به ایستگاه گاز حوالی شرکت تأمین ماسه و ریختگری نیز صدماتی وارد آورد.

ارسال نظر: