هلدینگ مخابرات ایران سومین کمپانی پرسود و اشتغالزای کشور شد

کدخبر: 2307366

گروه مخابرات و ارتباطات همچون سنوات گذشته توانست رده‌های بالایی را در بیست‌ویکمین رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایرانی به دست آورد و در شاخص‌های مختلف صاحب رتبه شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا ؛ بیست ویکمین سال ارزیابی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی و صنعتی ایران براساس رتبه بندی IMI-100 برگزار شد و همچون سنوات گذشته جایگاهی به گروه ارتباطات و مخابرات کشور اختصاص یافت.

رتبه بندی IMI-100 مانند رتبه بندی های مشابه مثل Fortune 500 برتری شرکت ها را از جنبه ای خاص نشان می دهد، مثلا از جنبه فروش یا سودآوری یا بازده فروش و ... بنابراین، این رتبه بندی مدعی نیست که برتری شرکت ها را از جمیع جهات و به طور مطلق نشان می دهد.

هر چند به گفته متولیان برگزاری این رویداد، الگوی طراحی شده توسط سازمان مدیریت صنعتی برای معرفی «شرکت های پیشرو» و «شرکت های برتر از نظر رشد سریع» تلاشی است که شرکت های موفق و رشد یابنده طی یک روند چند ساله را معرفی می کند.

در ارزیابی اخیر، شرکت های برتر براساس شاخص هایی همچون «بیشترین فروش»، «بیشترین سودآوری»، «بالاترین ارزش بازار»، «بالاترین ارزش افزوده»، «بیشترین دارایی»، «بالاترین اشتغال زایی»، «بهره وری کل عوامل» و ... معرفی شدند.

هلدینگ های مخابرات ایران، ارتباطات سیار ایران و شرکت پرداخت اول کیش به ترتیب رتبه های 11، 14 و 74 را در میان صد شرکت برتر ایرانی سال96 از نظر میزان فروش و درآمد کسب کرده اند.

در شاخص های «بالاترین ارزش افزوده» و «بیشترین سودآوری» اسامی هر دو هلدینگ بزرگ ارتباطی ایران به چشم می خورد و شرکت مخابرات ایران با ارزش افزوده 95 هزار و 924 میلیارد ریال و شرکت ارتباطات سیار با ارزش افزوده 59 هزار و 293 میلیارد ریال توانسته اند به ترتیب رشدهای 18.5 و 20.5 درصدی را به نسبت سال 95 در بخش ارزش افزوده به دست آورند.

همچنین "همراه اول" به عنوان سومین کمپانی پر سود ایرانی معرفی شده که سود قبل از کسر مالیات سال گذشته آن 39 هزار و 791 میلیارد ریال بوده و بعد از آن نیز شرکت مخابرات ایران با سود 39 هزار و 184 میلیارد ریالی قرار دارد.

براساس گزارش ارائه شده در این رویداد، شرکت مخابرات ایران با 21 هزار و 594 کارمند، پنجمین رتبه را در بخش اشتغال زایی به دست آورده است؛ این شرکت همچنین پنجمین رتبه را از منظر ارزش بازار با ارزشی معادل 132 هزار و 840 میلیارد ریال به دست آورده است.

نتایج رتبه بندی صد شرکت دوم

در بین ارزیابی های مربوط به صد شرکت دوم نیز، اسامی «شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان»، «شرکت نقش اول کیفیت»، «شرکت خدمات اول مخابرات»، «شرکت خدمات همراه آیسان لوتوس»، «شرکت داده گستر عصر نوین» و «شرکت انتقال داده های آسیاتک» نیز به ترتیب رتبه های 114، 128، 133، 151، 161 و 193 را از منظر فروش و درآمد به دست آورده اند.

در بین این شرکت ها، شرکت نقش اول کیفیت توانسته رتبه پنجمین شرکت برتر از نظر رشد سریع بین صد شرکت دوم را نیز به دست آورد؛ تغییر رتبه فروش این شرکت 29 واحد در سال 96 به نسبت سال 95 گزارش شده است.

شرکت خدمات اول مخابرات نیز توانسته بالاترین رتبه در بخش «ارزش افزوده» را در بین صد شرکت دوم با ارزش افزوده پنج هزار و 654 میلیارد ریال به دست آورد.

جمع بندی

بنابراین گروه مخابرات و ارتباطات در میان گروه های صنعتی، با ارائه پنج برند اقتصادی رتبه هایی را در جداول مختلف این رتبه بندی به دست آورد.

شرکت مخابرات ایران با فروش 163 هزار و 254 میلیارد ریالی و شرکت ارتباطات سیار ایران با فروش 119 هزار و 221 میلیارد ریالی در سال 96، پیشتازان بخش فروش در صنعت ارتباطات و مخابرات به حساب می آیند.

سه رتبه بعدی نیز به ترتیب در اختیار «شرکت نقش اول کیفیت»، «شرکت داده گستر عصر نوین» و «شرکت انتقال داده ةای آسیاتک» قرار دارد.

خبر جدید وزیر ارتباطات از دستاوردهای بخش ICT؛ سهم تجهیزات اکتیو در تولیدات داخلی به 35 درصد رسید

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: