یك متخصص تغذیه: روزهداران از مواد غذایی غنی از املاح نظیر میوه و سبزیجات، ماست و دوغ كم نمك استفاده کنند
دكتر منصور رضایی: افراد مصرف چای و قهوه را در سحری كاهش دهند و از خوردن غذاهای فست فود و شور نظیر سوسیس، كالباس، تن ماهی و غذاهای كارخانهای پرهیز کنند
به گزارش «نسیم»، منصور رضایی، متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به این که در چند سال اخیر این ماه مبارک با فصل گرم تابستان همزمان شده است، تبعا زمان گرسنگی زیاد شده است که افراد باید ضمن افزایش اطلاعات تغذیهای خود در این ماه مبارک مدیریت مصرف آب و مایعات کافی داشته باشند . وی افزود: روزهداران میزان دریافت منابع غذایی فیبر دار نظیر غلات كامل(نان سنگك و بربری)، حبوبات خیسانده شده، غلات و حبوبات، آجیل تازه و بینمك، انواع سالاد و میوه و سبزی را در وعده سحری افزایش دهند و مصرف غذاهای پرچرب ( نظیر كله پاچه و حلیم) و سرخ كردنی که باعث افزایش عطش در طول روز هداری میشود را کاهش دهند . وی با تاکید بر اینكه افطار باید با مصرف مایعات ولرم همراه با مواد قندی و مغذی آغاز شود، گفت: چای و عسل، چای شیرین، چای و خرما، شیر و عسل، شیر و خرما از جمله مایعاتی هستند كه میتوان افطار را با آنها باز کرد . رضایی خاطر نشان کرد: علیرغم گرمای شدید هوا افراد باید از مصرف مایعات سرد و یخزده در ابتدای افطار پرهیز کنند .