یك متخصص تغذیه: روزه‌داران از مواد غذایی غنی از املاح نظیر میوه و سبزیجات، ‏ماست و دوغ كم نمك استفاده کنند

کدخبر: 901430

دكتر منصور رضایی: افراد مصرف چای و قهوه را در سحری كاهش دهند و از ‏خوردن غذاهای فست فود و شور نظیر سوسیس، كالباس، تن ماهی و غذاهای كارخانه‌ای پرهیز کنند

به گزارش «نسیم»، منصور رضایی، متخصص تغذیه، در ‏خصوص تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به این که در چند سال اخیر این ماه مبارک با فصل گرم تابستان ‏همزمان شده است، تبعا زمان گرسنگی زیاد شده است که افراد باید ضمن افزایش اطلاعات تغذیه‌ای خود در این ماه مبارک ‏مدیریت مصرف آب و مایعات کافی داشته باشند ‎ . ‎ وی افزود: روزه‌داران میزان دریافت منابع غذایی فیبر دار نظیر غلات كامل(نان سنگك و بربری)، حبوبات خیسانده شده، غلات و ‏حبوبات، آجیل تازه و بی‌نمك، انواع سالاد و میوه و سبزی را در وعده سحری افزایش دهند و مصرف غذاهای پرچرب ( نظیر كله ‏پاچه و حلیم) و سرخ كردنی که باعث افزایش عطش در طول روز هداری میشود را کاهش دهند ‎ . ‎ وی با تاکید بر اینكه افطار باید با مصرف مایعات ولرم همراه با مواد قندی و مغذی آغاز شود، گفت: چای و عسل، چای شیرین، ‏چای و خرما، شیر و عسل، شیر و خرما از جمله مایعاتی هستند كه می‌توان افطار را با آنها باز کرد ‎ . ‎ رضایی خاطر نشان کرد: علی‌رغم گرمای شدید هوا افراد باید از مصرف مایعات سرد و یخ‌زده در ابتدای افطار پرهیز کنند ‎ . ‎

ارسال نظر: