رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان: افزایش ظرفیت تولید گوشت استان در دستور کار است

کدخبر: 954356

نجفی افزود: ظرفیت سالانه تولید گوشت استان به زودی به ۵۰ هزار تن می‌رسد/ ورود قانونی دام از طریق مرزهای استان علاوه به افزایش ظرفیت تولید گوشت، تعداد زیادی اشتغال پایدار ایجاد می‌کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، رضا نجفی در جلسه شورای جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در حال حاضر 14 کشتارگاه صنعتی و 33 مرکز بسته‌بندی گوشت در استان وجود دارد.
ارسال نظر: