رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه: ظرفیت تولید مرغ گوشتی استان ۲۲ درصد افزایش یافته است
منصوری افزود: ظرفیت تولید واحدهای پرواربندی گاو و گوسفند صنعتی ۲۹ درصد و تولید واحدهای پرورش بوقلمون صنعتی ۳۳ درصد رشد داشته است/ واحدهای تولیدی استان از ۷۷۸ به ۹۵۳ واحد رسیده است
به گزارش خبرنگار «نسیم»، علیاشرف منصوری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی استان از هشت میلیون و 700 هزار قطعه به 10 میلیون و 800 هزار قطعه، ظرفیت تولید واحدهای پرواربندی گاو و گوسفند صنعتی از 62 هزار و 600 راس به 82 هزار راس و ظرفیت تولید واحدهای پرورش بوقلمون صنعتی از 35 هزار و 500 قطعه به 47 هزار و 200 قطعه رسیده که منجر به افزایش تولید 18 درصدی مرغ، 9.5 درصدی گوشت قرمز، 7 درصدی شیر، 12 درصدی تخممرغ و 34 درصدی عسل شده است.
وی با بیان اینکه برای توسعه شبکه آبیاری تحت فشار محدودیتی در استان نداریم، افزود: با توجه به بحران کمآبی، کشاورزان از کشتهای آزاد به سمت کشتهای گلخانهای بروند. تسهیلات لازم با سود بانکی حدود 11 درصد در این زمینه به کشاورزان اعطا میشود.