معاون وزیر بهداشت: در مورد استفاده از جوهر قند در برخی از نانواییها بی اطلاعم
سیاری افزود: برای بهبود کیفیت نان باید روشهای سنتی نان را به روشهای پخت صنعتی و استفاده از حرارت غیر مستقیم تبدیل کنیم/ غنیسازی آرد با ویتامین D، سال ۹۴ آزمایشی اجرایی میشود
علی اکبر سیاری در گفتگو با «نسیم»، اظهارداشت: در روشهای سنتی پخت نان حرارت مستقیم باعث سوخته شدن نان و ایجاد کربن میشود که این امر برای سلامتی بسیار مضرر است.
وی کاهش نمک در نان را یکی از مهمترین برنامه در ارتقای کیفیت نان دانست و تصریح کرد: حداکثر نمک مورد نیاز در روز باید 5 گرم باشد که این میزان نمک تنها با خوردن نان تامین میشود لذا باید مصرف نمک در پخت نان را کاهش دهیم.
به گفته سیاری جوش شیرین در نان جذب کلسیم و روی را با مشکل مواجه میکند و باعث کمبود کلسیم و روی در بدن میشود. برنامه حذف جوش شیرین و جای گزین کردن خمیر سالها پیش مورد توجه قرار گرفته که تاکنون بخشی از این برنامه انجام شده است.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت با اشاره به غنی سازی آرد با آهن را خاطرنشان کرد: غنی سازی آرد با ویتامین D در دست انجام است و سال آینده به صورت آزمایشی اجرایی میشود.