عبدالله شهبازی مورخ و پژوهشگر در خصوص این گزارش بیبیسی درباره قحطی بزرگ در ایران نوشت: دیروز انکار میکردند. حالا برای ترسانیدن ما مطرح میکنند.
درست در روزهایی که در آستانه اعمال تحریم های مجدد آمریکا هستیم، تصویب لایحه ننگین کاپیتولاسیون در مجلس شورای ملی به ما یادآوری می کند که ماهیت آمریکا همانطور که رهبر فرزانه انقلاب نیز بر آن تاکیدات بسیاری را بر آن دارد، در سالیان دراز تغییر نکرده است.
مصدق به ناتوانی خود در ماجرای ملی شدن صنعت نفت پی برده بود و ماجرای وزارت جنگ را بهانهای برای پوشاندن این ناتوانی کرد
با کشف توطئه ضد انقلاب که در تیرماه ۵۹ در ارتش نفوذ کرده بودند فاش شد که آمریکا نقش اصلی را در طرح و اجرای عملیات کودتا داشته است تا جایی که ایالات متحده تامین هزینههای کودتا را نیز بر عهده داشته است. ناصر رکنی، یکی از عوامل کودتای نقاب در اعترافات خود به کمک های مالی امریکا به کودتاچیان اشاره میکند.
صحیفه فاطمیه که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به زهـرای مرضـیه اسـت، از مـا است.
روحانیون از طریق سخنرانیها در منابر و اجتماعات مردمی، تولید مکتوبات و اعلامیههای سیاسی و مذهبی، توزیع پیامهای انقلابی مردم در جامعه و ... سعی در بسیج تودهها داشتند.
یکی از شاخصهای تمدن اسلامی در فرهنگ و هنر، سبکهای جدید در شهرسازی است که در دوره عباسیان ترکیبی از هنر معماری ایرانی و اسلامی را به نمایش میگذارد که بغداد در این مورد مصداق بارز میباشد.
آیتالله خسروشاهی درباره نظر آیتالله خویی درباره انقلاب اسلامی و قیام امام خمینی(ره) میگوید: "در ابتدای انقلاب به نجف اشرف مشرف شدیم، ..."
واقعه ۱۶ آذر ۳۲ در برخی از تاریخنگاریها گاهی یک سویه مطرح شده و دلیل قیام دانشجویان در این روز فقط به منظور مبارزه با استعمار انگلیس مطرح میشود.
مرحوم حجت الاسلام شیخ جعفر شجونی از جمله مبارزین و یاران نهضت امام خمینی(ره) بود که هفته گذشته دار فانی را وداع گفت. «نسیم آنلاین» به همین مناسبت گزارشی از تصاویر کمتر دیده شده وی منتشر می کند.
آقای شریعتمداری روزنامه کیهان به من می گفت: «ما در زندان اوین که بودیم، برای فاجعه ۱۷ شهریور نامهای خطاب به امام تهیه کردیم. چپیها گفتند ما بسمالله را قبول نداریم و رهبری آقای خمینی را هم قبول نداریم، لذا امضا نمیکنیم! مجاهدین هم عیناً همان حرف را زدند و گفتند رهبری ایشان را قبول نداریم.» بعد هم که انقلاب پیروز شد و آن کارها را کردند و به لعنت خدا گرفتار شدند.
محمدرضا کائینی، پژوهشگر تاریخ معاصر طی یادداشتی به تکریم مرحوم شیخ جعفر شجونی، از مبارزین نهضت امام خمینی(ره) پرداخت.
حبیب الله توسلی در گفتگوی تفصیلی با «نسیم آنلاین» ناگفته هایی از مقاطع مختلف زندگی مرحوم حبیب الله عسگراولادی و مسائل مختلف سیاسی از انفجار نخست وزیری تا شایعات پیرامون ثروت وی را بیان کرد.
واقعاً ما یا محافظین ایشان که جوان هم بودیم خسته میشدیم. ساعت شش صبح از خانه بیرون میآمدند و ده یازده شب برمیگشتند. روزهای تعطیل هم به امداد میرفتند و این روزها را بیشتر به ملاقاتهای مردمی اختصاص میدادند تا از نزدیک با مشکلات مردم تماس داشته باشند.
چگونه رهبر عملیات مشترک ساواک و موساد و رئیس ایستگاه ساواک در بغداد و مسئول مستقیم فعالیتهای اطلاعاتی علیه امام خمینی، مقام امنیتی پس از انقلاب میشود؟
حجت الاسلام جعفر شجونی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران و از اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی٬ از وعاظ انقلابی امروز (یکشنبه) دار فانی را وداع گفت. حجت الاسلام شجونی در دوران حیاتش، خاطرات خود را در "مرکز اسناد انقلاب اسلامی" روایت کرد.
این روزها همزمان است با روزهای درگذشت مرحوم حبیب الله عسکراولادی، از جمله مبارزین پیشکسوت نهضت اسلامی.
حمید سیف زاده فعال سیاسی دوران نهضت ملی ونیز تاریخ نگار این رویداد،چهارشنبه شب در شهر قم وبر اثر تصادف دارفانی را وداع گفت.
طیب باطن خوبی داشت. دست به خیر بود. به مردم افتاده و بیکس رسیدگی میکرد. دست فقرا و داد مظلوم را از ظالم میگرفت. به اهلبیت(ع) علاقه واقعی داشت. هر وقت حرف از امام میشد، میگفت: آقای خمینی مجتهد است و هر کس به ایشان جسارت کند، انگار به امام زمان(عج) جسارت کرده است!
شهیدان طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی، جزو پیوستگان به نهضت امام خمینی(ره) بودند که سحرگاه ۱۱ آبان ۱۳۴۲ توسط رژیم ستم شاهی به شهادت رسیدند.