مجتبی راعی در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) عنوان کرد:

جشنواره مقاومت نسل جدیدی از سینماگران منطبق با اندیشه‌های امام (ره) را پرورش دهد

کدخبر: 2036906

مجتبی راعی کارگردان مطرح کشور در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در گفتگویی با خبرنگار سایت چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: جشنواره فیلم مقاومت با تقویت سیاست‌های حمایتی خود می تواند به نسل جدیدی از سینماگران منطبق با اندیشه‌های حضرت امام(ره) در حوزه مقاومت دست پیدا کند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، کارگردان فیلم سینمایی«تولد یک پروانه»، با تاکید بر تفکر صلح‌جویانه رهبر کبیر انقلاب(ره) بیان کرد: قطعا امام راحل، اندیشه روشنی نسبت به موضوع مقاومت داشتند؛ هیچ‌گاه جنگ و درگیری را تایید نمی‌کردند؛ اما در مقابل، تسلیم در برابر زورگویی و تهاجم را نیز رد کرده و نمی‌‌پذیرفتند.

وی همچنین، افزود: مفهوم مقاومت، از دیدگاه صلح‌طلبانه امام راحل، سرچشمه گرفته و طی جریانات بعد انقلاب نیز بسیار موثر واقع شده است. به همین منوال، ایشان جنگ تحمیلی را نیز با استفاده از این خط فکری صحیح، مدیریت کردند و اجازه ندادند که ذره‌ای از خاک کشور به دست متجاوز و ظالم برسد.

راعی، رهبر انقلاب اسلامی را در حوزه عمل به تکالیف الهی، پیشتاز دانسته و با بیان حدیث «علم در بین شما انسان‌ها به امانت گذاشته شده‌ است»؛ خاطر نشان کرد: به طور معمول اکثر انسان‌ها آنچه را که فرا می‌گیرند، تنها به افراد دیگر که بعضا طالب حقیقت هستند، می‌آموزند.

وی با به کارگیری این تعبیر، سخن خود را اینگونه تکمیل کرد: امام انقلاب جز آن دسته از آموزگارانی بودند که نه تنها تلاش گسترده‌ای نسبت به تبیین و تعلیم مفاهیم و مبانی حقیقت ناب دین اسلام داشتند، بلکه خود در عمل به آن، فراتر از جامعه پیش رفتند. در نظر بنده، همین موضوع مهم؛ یعنی عمل و داشتن ایمانی مستحکم است که ایشان را متمایز از باقی رهبران جهان قرار می‌دهد.

کارگردان فیلم «عصر روز دهم» با اشاره به اینکه جشنواره‌ها با دقت بیشتر در عملکرد خود، می‌توانند در ارائه و تصویر نظریات امام در بحث مقاومت، موفق عمل کنند، اذعان داشت: مسلما جشنواره‌ها امکان و پتانسیل پرداختن به همه ابعاد اندیشه امام را ندارند، اما می‌توانند با برنامه‌ریزی شایسته به این مهم نایل آیند.

وی ادامه داد: در این رابطه انتخاب هوشمندانه داوران، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در نتیجه‌بخشی ماحصل جشنواره‌ها از جمله جشنواره فیلم مقاومت است. کسانی که دغدغه و اندیشه‌ای همسو و همراه با دیدگاه‌های امام دارند، می‌توانند دلسوزانه درباره آثار تولیدی در این حیطه، بررسی و قضاوت کنند.

راعی همچنین، یکی از دستاوردهای جشنواره‌هایی مانند جشنواره بین المللی فیلم مقاومت را، کشف استعداد‌های سینمایی دانست و تاکید کرد: حمایت از این استعدادها از سوی متولیان امر و دستگاه‌های مسئول می‌تواند منجر به پرورش و آماده‌سازی نسلی جدید از سینماگران متعهد و منطبق با اندیشه‌های امام راحل شود.

وی ادامه داد: جوانان علاقمندی که آثار خود را در این جشنواره‌ها به ویژه جشنواره‌های حوزه دفاع مقدس، شرکت می دهند، غالبا با امید به مطرح شدن در عرصه حرفه ای سینما، وارد فضای رقابت می شوند؛ گردانندگان جشنواره‌ها با اعنتا به این موضوع می‌توانند استعداد‌های بی‌شماری را با جریان فکری امام(ره) و جامعه ی برگزیده اسلامی بیشتر آشنا کرده و آینده روشنی را در حوزه فرهنگ مقاومت و ایستادگی علیه بیگانه متجاوز، ترسیم کنند.

مجتبی راعی با توجه به درگیری‌های اخیر سوریه ، تجاوزات گروه‌های تکفیری و داعش عنوان کرد: بعد از جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس، این‌بار مقاومت، شکل جامع‌تری در دنیای اسلام به خود گرفته است.

وی افزود: معنای دفاع و مقاومت یکی از اصول و مبانی اندیشه امام(ره) محسوب می شود که امروزه با ظهور پدیده شوم داعش، شکل تازه‌ای به خود گرفته است.

وی ادامه داد: اگر تا به امروز نتوانسته‌ایم تصویر کاملی از سخنان گرانبار امام در آثار خود ارائه دهیم، اما در عوض اکنون می‌توان به موضوع مدافعین حرم تحت عنوان یک جریان بین‌المللی پرداخت، مسئله‌ای که یکی از نمودهای روشن در مقام ایمان و عمل به فرمایشات امام راحل در باب مقاومت است.

کارگردان فیلم «ترنج» در خاتمه با تاکید بر لزوم دقت عمل در تبیین خط فکری صحیح توسط جشنواره مقاومت اذعان داشت: هر موضوعی در هر جای جهان می‌تواند تبدیل به یک اثر تاثیر گذار شود، اما این امر وقتی به درستی جامعه عمل می‌پوشد که با پشتوانه و زاویه نگاه دینی همراه باشد.

شایان ذکر است چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در کشور برگزار می‌شود.

ارسال نظر: