قائم مقام وزیر بهداشت عنوان کرد

راه‌اندازی ۷ پایگاه اورژانس هوایی بزودی/ مراجعان به اورژانس‌‌ها کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف می‌شوند

کدخبر: 2063192

حریرچی با اشاره به این که هفت هزار و ۷۰۰ تخت اورژانس فعال در کشور داریم اظهار کرد که همه مراجعان به اورژانس‌ها در کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف می‌شوند اما در عین حال گفت: برخی از بیماران به علت کمبود تخت بستری بیمارستانی در اورژانس می‌مانند و دچار مشکل می‌شوند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، ایرج حریرچی روز یکشنبه در مراسم چهل و یکمین سالگرد تاسیس اورژانس کشور در سالن همایش‌های رازی افزود: سوانح و تصادفات رانندگی از نظر میزان مرگ و میر، سومین عامل مرگ ایرانیان است اما با توجه به این که بیشتر آسیب دیدگان سوانح و تصادفات رانندگی جوان هستند این حوادث بیشترین میزان عمر از دست رفته را از ایرانیان می گیرد.

وی اضافه کرد: تصادفات رانندگی به سه عامل خودرو، راه و خطای انسانی مربوط می شود و با توجه به این که در 2 دهه گذشته کیفیت خودرو و وضعیت راه ها بهتر شده است میزان تصادفات رانندگی تا حدی کاهش یافته است اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم و به علت خطای انسانی، سرعت غیرمجاز و عوامل دیگر هنوز میزان حوادث رانندگی در کشور بالاست.

وی خاطرنشان کرد: خستگی، سرعت بالا، رعایت نکردن فاصله با خودروهای مجاور، صحبت کردن با تلفن همراه و غذا خوردن هنگام رانندگی از جمله عوامل تصادفات رانندگی است و باید میزان جرایم رانندگی برای این خطاها افزایش یابد.

حریرچی به عنوان نمونه به جریمه رانندگی همزمان با صحبت کردن با تلفن همراه در کشور انگلستان اشاره کرد و گفت: میزان جریمه یاد شده، 200 پوند و معادل 950 هزار تومان است.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی همچنین به هموطنان تاکید کرد که برای کاهش میزان حوادث رانندگی از وسایل حمل و نقل ایمن تر استفاده کنند.

21 پایگاه اورژانس هوایی فعال است

قائم مقام وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت اورژانس کشور اظهار کرد: توسعه ناوگان اورژانس کشور، افزایش موتورهای آمبولانس در این ناوگان و نیز گسترش ناوگان اورژانس هوایی از جمله برنامه های وزارت بهداشت در این سازمان به شمار می آید.

وی اضافه کرد: هم اکنون 21 پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است و به زودی هفت پایگاه هوایی دیگر راه اندازی می شود.

حریرچی ادامه داد: مشکل اصلی در حوادث رانندگی حال حاضر در جاده های روستایی و فرعی است که بیشترین میزان مرگ و میر جاده ها در این مناطق رخ می دهد و برای رسیدگی به آسیب دیدگان این حوادث راهی جز توسعه اورژانس هوایی نداریم.

7700 تخت اورژانس بیمارستانی در کشور

حریرچی با اشاره به وضعیت اورژانس های بیمارستانی گفت: هم اکنون هفت هزار و 700 تخت اورژانس فعال در کشور داریم که در 730 بخش اورژانس عمومی و تخصصی به مردم خدمات رسانی می کند.

وی هر چند اظهار کرد که همه مراجعان به این اورژانس ها در کمتر از 6 ساعت تعیین تکلیف می شوند اما در عین حال گفت: برخی از بیماران به علت کمبود تخت بستری بیمارستانی در اورژانس می مانند و دچار مشکل می شوند.

حریرچی همچنین در حاشیه این مراسم در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مورد میزان پوشش اورژانس کشور گفت: هیچ حادثه ای در کشور وجود ندارد که اورژانس آن را پوشش ندهد مساله مهم سرعت رسیدگی است که باید با افزایش تجهیزات و امکانات اورژانس کشور افزایش یابد.

قائم مقام وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود از رئیس اورژانس کشور خواست که با توجه به مشکلات و سختی های کار نیروهای اورژانس بسته سلامت روانی و معنوی کارکنان اورژانس کشور تدوین و اجرایی شود.

حریرچی همچنین به تماس های غیرمرتبط و مزاحم مردمی با سامانه 115 کشور اشاره کرد و یاد آور شد: کارکنان اورژانس از مزاحمت های تلفنی برخی مردم در رنج هستند.

ارسال نظر: